Viime yönä en saanut tarpeeksi nukkua. Tyttö nukahti tosiaan puolen yön aikaan, mä menin vasta kahen aikaan sänkyyn ja se herätti mut 4.40. Sit valvottiin sinne yli seiskaan asti aamulla ja 8.45 taas ylös. Syöttelin tyttöä ja vaihdoin vaipan johonkin kymmeneen asti toivoen vielä vähän nukkumisaikaa mut pienen vartin rinnalla pitämisen jälkeen tyttö ei suostunut nukkumaan. Oon aika univelkainen taas.

Tyttö oli hereillä vielä tunti sitten, aamulla syötin, itkeskeli mut lähettiin lenkille. Lenkin ajan nukkui, kotona vaihoin vaipan ja syötin, sit oli iloinen ilman masuvaivoja ja katteli parisen tuntia ulos ikkunasta maaten vieressäni sohvalla kun mä lajittelin kirppiskamoja. 13-14 Alko olla vähän masuvaivianen ja muutenki väsy, itkeskeli ja sain monen yrityksen jälkeen nukahtamaan. Vielä jouduin menemään makkariin pari kertaa ja imettää. Niin siis päätin viime yönä alkaa taas imettää ennen kuin maidontulo lakkaa. En tiedä onko se hyvä vai huono asia.

Tytön nukahdettua lajittelin kirppistavarat ja hinnoittelin ne melkein kaikki loppuun. Sitte tiskasin, siivosin, vein roskia parvekkeelle, desinfioin pullot ja tutit ja nyt teen spagettia jauheliha kastikkeella. Meen illalla äidille saunaan joten pitäisi vielä 17-18 aikaan käyttää koira ja sit lähtee ajelemaan. Oon ajatellut nukkuvani tunnin mutta sit tulin siihen tulokseen että en kuitenkaan tuu siitä kuin vihaseks. Joten syön ja katon yhen ohjelman joka alkaa kello 16. Kauhee nälkä.

S