Heipsan!

Täällä me tytöt ollaan joulun ja muuttokiireiden keskellä. Mun toive toteutui kun ei vielä satanut niin paljoa lunta että se haittaisi muuttoa, tilanne voi toki muuttua vielä kahdessa viikossa.

Odotamme iloisena uutta kotia jonne muutamme jouluksi. Toivomme että silloin olisi lunta:) Voisimme nauttia ihanasta pihasta jonne aion hankkia pienet jouluvalot ja lyhtyjä.

Samalla ajatus kiireettömästä ja stressittömästä joululomasta on ihana. Glögiä, pipareita, suklaata ja telkkari. Kohta 2kk mennyt ilman telkkaria, onneksi netti on keksitty!

Maanantaina mennään joulukorttikuvaukseen, sekin on kiva juttu. Viime viikolla pääsin perjantaina kampaajalle hemmotteluun. Ja mitä lahjoihin tulee olen aivan alkupisteessä vaikka olen kuukauden kuumeisesti katselllut ja etsiskellyt-lähinnä netistä mutta kumminkin.

Omat joululahjatoiveeni yritän tänä vuonna täysin järkeistää. Eli toivon vaan jotain mikä on oikeasti tarpeellista. Taskukalenteria toivoin ja kasvojen puhdistusainetta koska nykyinen ei sovikaan mutta käytän sen silti loppuun vaikka rasvoittaa ihoni, en halua heittää hukkaan.

Tytölle en toivo mitään mutta tiedän että muut haluavat ostaa. Itse ostan ainakin tamburiinin, marakassit, kirjoja, legot, taaperokärryn, palapelin yms.. semmosii peruslahjoja mutta toivottavasti iloisia sellaisia!

Päivät menee aika kiireessä. Kello 6 herätys, kello 8 tyttö hoitoon ja töihin, koiran lenkitys siiinä samassa. Töiden jälkeen kamalassa kiireessä 16.30-17 hakemaan tyttö koiran kanssa ja sitten ruokailua 17-18.  Ja seuraavat 1-3 tuntia on leikkimistä, puhumista, muuttopakkailua, telkkaria.. Lähinnä se menee niin että tyttö roikkuu lahkeessa enkä saa mitään aikaiseksi tai niin että se jumittuu johonkin pöydän alle röymittyään sinne ja pian äiti saa hakea. Semmosta et pitää koko ajan viihdyttää=)

On kyllä viikon sisällä lähtenyr ryömimään ympäri kämppää ja se vasta siistiä onkin. Ja ekan kerran voin sanoa että pulskistunut, ei ole enäää hoikka ja siro kuten tähän asti vaan nyt on massaa hyvin ja toivottavasti jatkuu näin kun ruoka maistuu erittäin mainiosti. Syö melkeimpä mitä vain. Lempijuttuja tällä hetkellä porkkanapalat ja parsakaali, leipääkin tykkää mussutella mutta se ei nyt ole joka päiväistä.

Mama