Blaah.

Oli taas niin vauvailta että jassoo. Meil on illat ehkä kaikist hankalimpii koska äidin voimat iltaa kohden vähenee ja tyttökään ei suostu iltasin oikeen rauhottumaan. Nukkumaan käydään näin 22 aikoihin.

Olin suunnitellut käyväni suihkussa 18 aikaan kun tyttö torkahti. Mutta ennen kuin ehdin sanoa kissaakaan, 20 minuuttia myöhemmin se oli taas hereillä. Tähän asti.

Tää toistuu joka ilta ja mä en saa sitä mitenkään yöunille aikaisemmin.

Olin sit päättänyt kylvettää tytön 20-21. no 20.30 alkoi koiran ruikutus ulos jota ihmettelin kovasti koska edellisestä kerrasta oli muutamia tunteja. Koiran ulkoilutuksen aikaistaminen noin 3 tuntia iltaisin on ajanut meidät siihen et aamut on todella inhottavia, koira ei millään malta odottaa et saisin aamuhommat tehtyä joten se on sitä et tytölle vaippa ja tuttipullo suuhun ja saman tien ulos.

Noh tänään jaksoin koiran ruikutusta katella sen puol tuntia, kello 21 pakkasin poppoon kärryihin ja lähettiin ulos. Ja mitä kävikään? Koiralle ei taas perus iltalenkki yhtnään vaan koko ajan oltiin vetämäsä pois kotoa päin kun meinattiin lähestyä kotia. Mulla tietysti vitutus kasvoi koska tyttökään ei halunnut nukahtaa vaunuihin.

No lopulta 40 minuuttia myöhemmin tultiin kotiin, tyttö nukahti lenkin lopussa ja heräs tottakai heti kun tultiin sisälle. Nyt näyttäis nukahtavan..

Semmosta.

Ois kiva sinne suihkuunkin päästä...