Vähän väsyttäis töissä. Viime yönä en saanut unta. Olishan se pitänyt arvata kun sain nukuttua monta yötä hyvin ennen sitä. Tänään saapui äitiyspakkaus lähi postiin. En ole vielä kerennyt noutaa sitä. Illalla töiden jälkeen 21.00 treffit vaunu myyjän kanssa. San Brion singit vihdoin kotiin! Jippii. 

Saatan hakea pakkauksen siwasta vasta huomenna kun on vapaapäivä niin voin rauhassa tutustua niihin. En kuitenkaan jaksaisi kantaa kotiin vaunuja sekä äitiyspakkausta illalla. Yksi kerrallaan.

Aamu oli ihana kun aloitin päivän uudella kahvinkeittimellä minkä äiti osti mulle synttärilahjaksi.

Saan ruhtinaalliset 28euroa palkkaa kolmesta puheluntulkkaus keikasta :) Hah

Äitiyslomaan on tasan kaksi viikkoa. Ja jos tämän päiväistä vuoroa ei lasketa niin 7 kokonaista vuoroa edessä.

Eilen illalla koiran kanssa kävelyllä vähän alkoi ahdistamaan mun maha kovettui lenkin aikana ja tuntui että koht poksahdan. Harjotusuppareita? En usko. Kun pääsin kotiin oli vatsa ihan sekaisin :S. Sitten sohvalla makaamisesta ei tullut mitään vaan tunnin jälkeen selkään sattu niin paljon että mikään asento ei auttanut ja oli pakko mennä sänkyyn makaamaan. Jos saisin sen telkkarin asennettua onnistuneesta makkariin niin ei tarvitsis taistella sohvalla selän kanssa vaan voisi hyvin hipsiä aikaisin makkarin puolelle kattelee sarjoja telkusta.

Töissä sujuu ihan hyvin, teen sähköposteja tänään ainakin vielä tunnin. 

Huomenna treffaan tosiaan sen vuokranantajan ja yhden myyjän keneltä ostin Victoria's secret body mistin, oon aina halunnut sellasen :)

Illalla meen ehkä porukoille availee äippäpakkausta. Tai sit en .. Katsotaan.

Oltiin sovittu että 1.12 mentäisiin kahville tyttöporukalla. Ne kuitenkin lähetti viestiä että miten olisi masukuvaus mun luona silloin rennosti jutellen (eräs ystäväni on käynyt kuvauskoulun) joten ilahduin tästä tosi paljon!<3

 

S