Tänään kello 8.15 noustiin ylös. Mä valvoin tosi myöhään joten olin nukkunut hädin tuskin 5 tuntia. Tyttö oli nukkunut aluks kello 6 asti, syötön jälkeen jatkanut unia ja nukkui vielä kun heräsin. Laitoin kaikki valmiiksi ja kun kotihoitajat tulivat lähdimme koiran kanssa kävelylle. Palasimme 20 minuuttia myöhemmin, tyttö nukkui edelleen ja mä lähdin Prismaan. Prisman, postin ja Lidlin kautta kotiin 11.15 ja kotihoito kertoi tytön heränneen vasta kello 10 jälkeen. Hän nukahti kotihoidon lähdettyä joskus 12.30 ja minä menin perässä kello 13 päikkäreille. Kaveri tuli käymään kello 14, luulin että tulee myöhemmin niin heräsin vasta ovikellon soittoon.

Ennen kolmee hän lähtikin pois ja aloin tekemään lounasta.

Olen tänään virallisesti aloittanut terveellisemmän ruokavalion. Koska imetän edelleen niin en voi palata Nutrilettiin ainakaan vielä, sen avulla laihduin aikoinaan. Joten tämän hetkinen tavoitteeni on syödä terveellisemmin, eli sisältäen pari salaattia viikossa ja pari kertaa viikossa kalaa. Koska en ole erityinen kalan ystävä, tämä on minulle tosiaankin haaste. Ostin tähään lohta koska se on melkein ainoa kala josta pidän. Laitoin pannulla herkkusienien kanssa ja keitin perunoita. Tyttö heräsi ennen kuin ystäväni lähti ja oli suht rauhallinen aluksi mutta pian alkoi taas itkeminen. Olin syöttänyt ja vaihtanut vaipan mutta laittoi kättään suuhun ja näytti nälkäiseltä, lopulta hylkäsi maidon mutta itkeskeli vähän väliä kun laskun sylistä. Sain tytön hetkeksi rauhotuttua nopeasti imuroitua ja pesin lattiat. Syötiin ja lähdettiin reippaalle kävelylle joskus ennen neljää ja kotiin päästyämme tyttö oli taas vähän levoton. Sen jälkeen ei ole pahemmin nukkunut. Aina nukahtaa mutta pian itkeekin jo makkarissa.

Lähdimme 19.30 työpaikalleni tulostamaan pari palkkanauhaa, tarkoitus oli nähdä työkaveri samalla mutta hänellä oli niin kiireettä että emme nähneet ollenkaan. Tyttö nukahti matkalla sinne mutta pian siellä pimeässä toimistossa alkoi itku. Yritin hoitaa tulostamisen nopeasti tytön alkaessa itkemään mutta kone oli niin hidas kun siinä oli joku päivitys joten vierailulle kesti lopulta yli puoli tuntia, kun pääsimme pois tyttö nukahti. Kiikutin palkkanauhat läheiseen postin laatikkoon ja autossa odottanut koira pääsi vielä viimeiselle illan kävelylenkille niin että ajettiin kotiin ja sieltä otin nopeasti vaunut varastosta.

Palasimme kotiin, tyttö rauhottui kun vaihdoin vaipan ja laitoin keinuun.

Nyt on viikon tärkeimmät asiat tehty ja voin keskittyä kivempiin asioihin kuten veljen näkemiseen huomenna!

Nyt on tyytyväinen olo kun sain tänään niin paljon tehtyä. Tosin kyllä myös väsyttääkin.

Meen nyt leikkimään tytön kanssa. Näin viime yönä painajaista missä jätin tytön autoon ja jotain tapahtui autolle. Joku ajoi sitä päin.. kauhee uni.

S