Kaaduin eilen illalla taas.

Kaatuminen tapahtui koti-ovella kun ritilä joka on ulko-oven edessä lensi jalan alta (siis kompastuin siihen) ja lensin melkein oven lasin läpi. Ehdin ottamaan kiinni oven kahvasta vasemmalla kädelläni mutta oikea polveni räsähti betoniin ja aukesi. Kotona pillahdin itkuun.

Pian tuon jälkeen masussa alkoi disko. Aluksi mietin johtuuko se että jotain on huonosti. Lopulta potkuja ja liikkeitä tuntui vielä monta tuntia myöhemmin kun söin hedelmiä,tämä vaikutti ihan terveeltä merkiltä eikä shokilta.

Tänään on kuitenkin sattunut jalkaan ja oikeaan kylkeen/lonkkaan. Soitin neuvolaan, en saanut ketään kiinni. Jätin neuvolatädille viestin, hän soitti äsken ja pyysi tarkkailemaan tilannetta. Tänään on tuntunut vähemmän liikkeitä mutta illat ovat masussa yleensä vilkkaita joten illalla sen sitten näkee. Kuulemma voin mennä kuuntelemaan sydänäänet aamulla 8.30-10.30 jos haluan. Muutoin pitää varata aika. PItää kattoo.

Jotenkin jännittää koko ajan että jokin on huonosti kun masun alue on vähän kipeä. Kuitenkin menin aika kirppuraan siinä mytäkässä eli enemmän pelkään että samalla kun tömähdin maahan olisi sattunut jotain.. mitään muita kipuja kuin lihas ei ole ollut.

S