Ei sitten nukuttu oikeen yölläkään, 9.30 jälkeen suoraa huutoa, ennen sitä kitinää koko yön. Päätin et apteekkiin pakko päästä. Jotenkin käytiin se 25 minuutin lenkki kylmässä tuulessa, soitin kotihoitajalle jotka tulee huomenna aaulla kello 9 tutustumaan meihin ja sit sovitaan jatko ja hinnat yms..

Menin apteekin kautta mummulle siinä 12 jälkeen, annoin tytölle ostamaan dystfalia ja sinkkivoidetta peppuun. Huus muuten todella tuskissaan siit sinkkivoiteesta, iho on näköjään jo auki pepusta:( Itkeskeli ja söi ja oksenteli siinä pari tuntia, lopulta nukahti kun lähdin käymään läheisessä K-marketissa kävellen ja oli kyl niin kalliit hinnat Pikku-Huopalahdessa että ostin vaan välttämättömät. Esim Nan 1 500ml makso 1,59e. Prismassa maksaa 1,17 kpl. Semmosta ja hedelmien kilohinnat. Limu 2x 1,5 pack makso 3,99 jne..

Sit kun tulin takas tyttö oli ekan kerran nukahtanut, mummon sylissä oli tyytyväisenä mutta mummo oli avannut parvekkeen oven. Apuaa! Eikä suostunut sulkemaan. Mulle tuli kauhu et kohta meillä on tytöllä vielä flunssakin.

Noh sit kun tyttö heräs ja alko itkee annoin maitoa ja sain uudelleen nukahtamaan ja lähdin vielä koiran kanssa läheiseen puistoon kun mummo oli tytön kanssa. Suuri kiitos hänelle!

Sit kotiin tossa 16.30. Tyttö on nukkunut koko ajan, heräilee itkee vähän väliä mutta nukahtaa kun menen viereen. Nyt kattelen telkkua, padat porisee ja kohta tulee yks koiran lenkittäjä viemään neidin ulos.

Oon tosi väsynyt mut sain nyt vähän omaa aikaa ja tuntuu ihanalta, että ei oo tarvinnyt tyttöä katsoa kärsimyksissään..Rakastan sinua pikkuinen<3

Mummo nyt puuttu taas asioihin, hän vaati että tulee 2 kertaa viikossa hoitamaan tyttöä meille. Sanoin et katotaan jos kotihoito tulee maksaa liikaa enkä saa sielt apua niin hän voi tulla mutta jos sielt tulee vaikkapa 2 kertaa viikossa apua niin en välttämättä tarvii. Mut kyl hän saa kylään tulla. Vaikka suihkun ajaksi katsomaan tyttöä.

Kotipihalla törmäsin naapurin Eemi poikaan joka tykkää tosi paljon koirastani, hänen äitinsä oli mukana joten sain kerrottua että olen saanut vauvan. Kukaan naapureista ei tiedä koska en ole puhunut asiasta ja saanut myös mahan kai talvitakin alla piilotettua, vaikka en ole sitä tarkoituksella tehnyt. Niin naapurin Eemi pojan äiti sano että mielellään tulevat vaikka viikonloppuna ulkoiluttamaan Aiskua, kun epäilin että onko Eemi liian nuori yksinään ulkoiluttamaan 7v.

Ihanaa! Apua ja omaa aikaa. Nyt jos tyttö sais helpotuksen ostamastani rohdoista niin voiton puolella ollaan.

S