Hei!

 

Ompas ollut pitkä päivä. Päivä alkoi auringonpaisteessa,lähdin neuvolaan aamusta iloisena julkisilla kun auto on huollossa ja neuvola meni kyllä tosi hyvin. Mitään konkreettistä raskauteeen liittyen en saanut tietää eli mitään ei tutkittu tai kuunneltu, sen sijaan sain uuden kivan ystävän neuvolatädistä joka neuvoi ja auttoi rauhallisesti ja oli muutenkin kaikin puolin mukava. Sen jälkeen teki mieli nukkua päikkärit ennen kuin kaveri tulee hakemaan, mutta järkyttävän huono olo piti unet tiessään. Kaverin tultua mentiin läheisen puistoon vähäksi aikaa piknikille ja sen jälkeen käytiin kaupoilla. Hän lahjoitti mulle ison kasan vauvan vaatteita=)  Paha olo yltyi, kotiin päästyäni yritin koko ajan tapella närästystä ja oksetusta vastaan, mikään en tuntunut auttavan joten päätin ottaa tunnin nokoset ja herättyäni sainkin syötyä ekan kerran kunnon ruokaa tänään. Pian alkoi taas paha olo ja se on nyt ollut päällä pari tuntia.

Jos ajattelenkin jotain ruokaa alkaa oksettamaan. Sea band rannekkeet ei auta vaikka yritän asetella ne uudellaan paikoilleen, juominen ei auta, närästyslääke ei auta. On niin vaikeaa nauttia lomasta kun olo on tämä.

Onneksi sain neuvolasta paljon raskauteen liittyvää luettavaa mukaan.

Uusi neuvola on 12.7.2013 rv 15? Ja ennen sitä käyn veritesteissä josta samalla katsotaan myös sukupuolitaudit. Ja eka ultra on viikoilla 10-13+6 ja siitä saan vielä erikseen kirjallisen kutsun kotiin lähiaikoina. Eli se tulee sijoittumaan ajalle 3.6.2013-30.6.2013. Luutavasti kuitenkin ennen juhannusta. 

Nyt keskityn siihen että tää olo ei saa mua oksentamaan sillä vihaan sitä.