Tää päivä on mennyt hirmu nopeesti.

Viime yönä mentiin sänkyyn kello 3 nukkumaan. 4.39 herättiin kun toinen alko taas itkee. Korvikkeella selvittiin. Sen jälkeen en muista tarkkaan mutta oisko ollut joskus 7.30 jälkeen kun heräsin taas itkuun ja sille ei sitten näkynytkään loppua eli valvottiin sitten sinne 11.30 asti syöttäen ja vaippaa vaihdellen. Lopulta nukuttiin vielä alle 2h ennen kuin nousin ylös todetakseni että vauva itkee taas tunnin putkeen. Meni aamupalat ja siivoomiset yms muut ihan ohi kun siinä sai taas rauhotella toista. Lopulta joskus 14 aikoihin nukahti ja sitten ystäväni M tulikin kylään katsomaan pientä. Lahjaksi hän sai kirjan<3

M lähti 17.45 ja sit ehdinkin kokkaa vähän aikaa kunnes 18.30 veljeni tuli kauppakassin kanssa. Soitteli mulle kaupasta että tuo mulle mitä tarvitsen ettei mun tarvitse lähteä kauppaan ja jättä vauvaa hänen kanssaan mitä en halunnut tehdä.

Syötiin ja hän olikin jonnekin 21.30 luonani ja sitten ehdin muutaman puhelun soittaa kun vauva on nukkunut melkein koko illan. Veljen kanssa heräteltiin syömään ja vaihdettiin vaippaa.

Nyt tais herätä taas..

Kuta kuinkin ihanaa kun toinen on alkanut pitämään enemmän silmiä auki!

Syötöt 30-40ml yleensä parin tunnin välein mut tänään ollut useamminkin kun itki aamulla yms.

S