Täällä nautitaan viimeisistä kesäpäivistä. Juuri tänään sanottiin että ens viikolla alkaisi tulla taas vettä ja räntää.

Neuvolassa käyty ja saatiinkin sieltä nyt lähete(siis pyydettiin meitä soittamaan) läheisimpään fyssariin. Tämä sen vuoksi että meillä ei vieläkään ryömitä. Eikä istutakkaan kunnolla vaikka heijasteita ei ole ollut kuukausiin. Ollaan nyt harjoteltu paljon ryömimistä ja istumista viikon sisällä ja ainakin tuntuu siltä että kehitystä tapahtuu vaikka ei mitään ryömimistä ihan voisi vielä sitä sanoa. 

Painoa on edelleen alakäyrillä 7265. Ollaan aika keijukaisia mutta ei meitä haittaa. Pituus tais olla 68,5.

Mitäs muuta me puuhataan?

Ruoan suhteen on viikon tullut takapakkia, melkein ollenkaan ei tahdo kiinteät maistua. Aiemmin hyvin uponneet puurot ja hedelmäpiltit on syljetty ulos viikon ajan, sen sijaan lihaisat maistuneet mutta niistäkin on ne lempparit jo niin käytettyjä mutta kaikki muut joko oksennetaan tai syljetään ulos. Ja olen kyllä kokeillut useamman kerran päivän aikana enkä saa lusikallistakaan menemään alas. Harmillista koska sitten tulee maitoa annettua enemmän eikä se tunnu yhtä paljon kuitenkaan täyttävän.

Yöt nukutaan suht hyvin, vähän on viime aikoina alettu heräilemään. Herätään 7-8 aikaan aamulla. 1-3H myöhemmin väsytään ja ehkä nukutaan päikkärit. Sitten taas leikkiä ja ulkoilua yms yms. Ja nyt tämä toinen väsymisvaihe on meillä kadonnut. Häntä ei vaan kerta kaikkiaan väsytä ollenkaan joten sitten valvotaankin se 6 tuntia tuossa vaiheessa putkeen. Tehdään kaikkia kotitöitä yms yms.

Neidin etusormi on usein suussa koko ajan. Jalkoja ihmetellään ja pannaan suuhun jatkuvasti. Ensimmäistä kertaa hän kertoo etät haluaa syliin nostamalla kädet ylös ja hämmästyn joka kerta kun niin tapahtuu. Kehitys on valtavan nopeaa!

mama