Ihanaa, että ollaan kotona. Elikkä vielä pitää vähän hakea missä mitäkin vauvan kanssa tekee eli just mihin heittää vaipat ja missä pestä peppu kun hoitopöytä on makkarissa jne.. Mutta nyt sanaa unirytmistä.

Elikkä vauva nukkuu päivät ja valvoo yöt, ainaskin suurimmaks osaks. Eilen illalla olin pitkään suihkussa joskus 23 aikaan ja sitten kun pääsin pois vauva oli herännyt melkein monen tunnin päikkäreiltä ja sitten vaihdettiinkin vaippa, pissasi siinä päälleni joten päätettiin vaihtaa hänelle vaatteetkin kun sinnekin ehti lentää pissaa. Tämän jälkeen oli sitten sen 3 tunnin syöttörumba. Annoin omaa maitoa tosi paljon mutta myös korviketta 40ml ja sitten sitä maitoa tulikin nenästä ja suusta ulos. Lopulta nukahti, mun oli viikon valvomisen jälkeen vaikea pysyä enää hereillä.

Joskus 3 jälkeen vauva heräs taas, annoin tutin ja nukahti.. sitten joskus 5 aikaan heräsi ja siitä jatkui melkein 2,5h syöttö ennen kuin simahdettiin molemmat ja tässä tulee paras osuus; herättiin 12.40 seuraavan kerran.

Semmosta. 

Meni siinä pari tuntia kun sain hänet taas aamulla tyytyväiseksi, nyt hän on nukkunut 1,5h ja minä syönyt aamupalan sekä katellut telkkua ja yrittänyt päivittää nettiä.

S