Ompas ihanaa, että laskettuaika on vihdoin täällä. Olo on aika kehno. Eilinen paha olo jatku sitten tälle päivälle. Heräsin 9.40 ja oko vatsa oli aivan kivikova, sydän rupes hakkaa kovaa, oksetti ja pyörrytti. Hetken mietin liittyykö tää synnytykseen mutta aika pian selvis asentoa vaihtamalla, että kyllä tää on vaan vatsatautii tai sitä samaa kuin tähänkin asti mut nyt on vatsa tosi ärtynyt. Olin helpottonut kun nukahdin uudelleen varttia myöhemmin ja heräsin vasta puolen päivän aikaan. Koira oli jo siinä vaiheessa jalat ristissä joten tuli kiire ulos. Mulle tuli paha mieli siitä, että oma olo oli niin huono että jouduin lykkää ulos menoa vaikka kyllähän se koirankin nukkua aika pitkään vieressä rauhallisesti.

Mun veli tulee porukalla hakemaan mut leffaan kello 15. Siihen mennessä pitäs saada jotain aikaseksi kotona, esim imuroida tai jotain.. mut nyt tuntuu siltä että en jaksa tehdä mitään.

Sain eilen illalla melkein sen reunapehmusteen valmiiks ja ystävä toi äsken vauvalle lämpöpussin joten sekin on valmis.

Aamulenkillä tunsin kuinka vauvan pää painu yhä syvemmälle lantioon. Miten pystyn edes tuntemaan mitään sellasta vai johtuukohan se siitä että vauva painaa samalla suolta ja näin ollen tunnen sen selkeämmin?

Joka tapauksessa olo on nyt ihan jees kun tiedän että pääsen pois kotoa kohta ja mennään porukalla Flamingoon! Ja illalla palaan vielä tänne kirjottelemaan=)

S