Päivä ollut ihan jees. Leivoin pari tuntia päivällä, nukuttiin jopa kahen tunnin päikkärit koiran kanssa. Kun herättiin tajusin et mulla on tunti aikaa lähtee äidille leipomisien kanssa. Käytiin reipas puolen tunnin lenkki ja sit meikkii naamaan ja menoks. Siellä oli koko perhe koolla. Kaikki meni hyvin kunnes söin lautasellisen äidin kotiruokaa. Yleensä se ei aiheuta pientä ähkyä suurempaa mutta nyt kivut ylty ja ylty. Aloin miettimään onko nää supistuksia kun vatsa kaso järkyttäväks palloks ja kylkyluissa asti tuintui vihlontaa ja kipua. Joka kerta kun vahdoin asentoa tuntui että lantio repee ja vatsa räjähtää. Meni melkein tunti ennen kuin tää kipu lakkas. Teki mieli itkee. Nyt on kaikki hyvin, tulin hetki sit kotiin. Alko väsyttää TAAS?

Oon menossa koiran kans lenkille, sit meinasin kattoo tunnin telkkaria ja mennä ajoissa nukkumaan.Taas maanantai tulossa. Koko ajan maanantai ja työviikko. Tyhmä 9-17 vuoro mitä vihaan. 

Onneks huomenna on taas kakkikahvit tiedossa illalla niin pääsee johonkin ihmisten ilmoille. Loppu viikosta oon menossa ostoksilla, aivan pakko saada housut, mulla on tällä hetkellä vain yhdet jotka mahtuu ja neki on kulahtamassa.

S