Heips!

Olipas päivä. Huhhuh. Nyt tuntuu hyvältä ja oon ylpee itestäni. Mietin usein miten tyypit on selvinnyt tästä. Oma vauvani ei ole helpoin mutta ei varmasti vaikeinkaan ja kun oot yksin ja siihen viel koira. Heh, aika kiirettä pitää.

Haluaisin tehdä teille synnytyskertomuksen, baby shower kirjoitelman (en mielestäni ole tehnyt sitä) ja muutenkin katsastaa vielä kerran raskauteen ja laittaa vaikka niitä alkuajan masukuvia. Mutta en kerta kaikkiaan ehdi.Ja nyt kun olis aikaa tähän aikaa illasta haaveilen kuumasta suihkusta. On oikeesti aivan törkeen inhottavaa kun tääl asunnossa vetää näin pahasti et mulla on sormet kohmeessa. Koko ajan peittelen vauvaa ja koiraa.

 No mutta takasin viime yöhön. Olin aika ilonen kun mentiin sänkyyn, sen takia että koira oli vihdoin kotona. Hän etsi pitkään paikkaansa sängyssä mutta rötvähti lopulta jalkojen päälle tapansa mukaan. Itse aattelin että nyt saadaan nukkua kun tyttö oli valvottanut edellisenä yönä. Nukuttiin joku pari tuntia 1.30-3.30 kun herättiin ekalle syötölle. Taisin hakea pullon maitoa keittiöstä ja ehkä imettääkin. nukuttiin nipin napin kello 6 asti kun tyttö aloitti valvomisen. Hän ei suostunut millään nukkumaan joten ihan silmät sirrissä sinne 8.30 asti sinniteltiin vaikka ihan sama vaik oltais kuudelt jo noustu. Lopulta kun noustiin tyttö oli tottakai väsynyt ja itkeskeli. Maitoa olin antanut paljon parin tunnin sisällä joten tiesin ettei nälkä ole, aika pian puklaskin kaikki ulos taas vaihteeks.

No mutta päätin että koira pitää käyttää ja mitä enemmän asiaa lykkään tai jännitän niin sitä inhottavammaksi se menee. Lenkit on aika lyhyitä näillä pakkasilla, kävellään joku klsa mutta niin nopeesti kuin päästään. Paketoin tytön, lähdin rappusia alas hakemaan varastosta vaunuja ja heti kun sain tytön vaunuihin alkoi se itku. Vihaan sitä itkua. Käveltiin kuitenkin lenkki, tyttökin rauhottui. Itku alkoi taas lenkin lopussa. Kello oli sillon 9.10 ja mun piti todella nopeesti saada tyttö taas valmiiksi lähtöä neuvolaan varten koska avoin neuvola oli 10.30 asti.

Syötin ja vaihdoin tytön, nopee tein jotain omalle naamalleni ja ilman omaa aamupalaa lähdettiin matkaan.

Heti autossa tyttö aloitti itkemisen. Ajaminen paikalle vei vaan sen 5 min mutta sinä aikana ehdin jo huokaista tuhat kertaa. Perillä oli paljon jonoa joten ooteltiin puolisen tuntia meijän vuoroa 9.55-10.25 oli odotelua. Itse käynti kesti 10 min, tyttö oli koko neuvola ajan ihan rauhallinen. Itku alkoi taas autossa, oli pakko käydä ostamassa niitä d-tippoja mitkä piti alottaa eilen kun tyttö täytti 2 viikkoa. Sain ne hankittu ja itkun saattelemana kotiin.

Kotona meitä odotti maailman ilosin koira, joka pitkään halas mua ja pussaili kunnes hyppäs tytön viereen sohvalle ja moikkas sitäkin tökkimällä hellästi kuonolla jalkaan ja kiehnäämällä. Sulonen tapaus!

Sitten mentiin tytön syöttämisen jälkeen koko porukka sänkyyn, tyttö oli valvonut jo 6 tuntia. Meinasin itekki nukahtaa pystyyn. Sain tytön vasta yli tunnin syöttelyn jälkeen nukahtamaan. Ja herättiin koko porukka vatsa 15.50. Pääton lähteä saman tien viemään koiraa ulos, tyttö oli vähän unessa vielä joten lenkki meni loistavasti. Oltiin me varmaan 20-30min tällä kertaa. Koira halus vähän pidemmälle, itelläni se kylmyys ja sääli vauvaa kohtaan vähän rajottaa.

Kun tultiin kotiin tein vähän riisipiirakoita uunissa ja pari voileipää. Sit mentiin joskus 17 aikoihin makkariin kun päätin yrittää saada tytön uneen koska univajetta tais kiukuttelevalla neidillä olla. No sain sitten yrittää sen 2 tuntia. Nukahti n.19 aikoihin. Saman tien otin koiran ja vein pesulle. Hoidossa luvattiin koira pestä, kyseessä on semmonen rotu mitä pitäisi pestä kerran viikossa, monet pesee useammin. Ja itsehän en ehtinyt silloni pestä sitä kun se tultiin hakemaan hoitoon tunti etu ajassa ja lapsivedet oli menneet mulla.. Mutta ne lupas hoidossa ses pestä eivätkä olleet sitä tehneet niin tommonen 4 viikon pesutauko.. tekee turkille hallaa ja koira hais oikeesti vähän semmoselle tiepölylle. Pesun jälkeen hän oli niin ilonen. Aika pian joskus jo 20 jälkeen tyttö heräs taas. Aattelin et ei voi olla totta. Miten mun ystävä jolla on viikon nuorempi tytär kuin mulla kertoo että tyttö herää vain syömään 5-6 tunnin välein. En mä nyt ihan samaa toivo mut ei tääkään kyl oo mitenkään kivaa. Tyttö oli taas aika kiukutteleva, annoin ainakin 3 krt korviketta ja hyssyttelin. 

Lopulta nukahti 21.30 kun laiton paidan sisään. 22.30 lähdettiin viimeselle lenkille. Pelkäsin ettei tyttö rauhottuis mutta ihme kyllä heti kun päästiin ulos nukahti uudelleen, oli välissä itkeny kun oltiin lähössä.. Ja sit vaunulenkin jälkeen vein suoraan makuuhuoneeseen nukkumaan. Sieltä on muutaman kerran kuulunut puhinaa, ähkintää mutta ei itkua=) Eli tyttö nukkuu ja mä todellakin meen suihkuun!

Koirakin nukkuu.

On rankkaa kun on tää koirakin tässä nyt, noi lenkit ahdistaa mua kun pitää vielä hakea ne vaunut varastosta yms. Siks menin tänään huutaa yhtä kantoliinaa tuolta huuto.netistä- Jos se helpottais hommaa.

Hyviä uutisia neuvolasta, tytön mitat:

2960 (viimeks viikko sit 2660g, yhteensä tullut kotiin tulon jälkeen painoa 530g, alle kahessa viikossa)

Pituus 49,3 (2,3cm tullut syntymästä)

Pää tais olla 36?! En jaksa nyt tarkistaa.

Painoa seuraillaan vielä joten meillä on taas ensi viikon lopussa aika.

Hyvää viikonloppua!

Me lähdetään huomenna huonekaluostoksille mun äidin kanssa, onneks vasta 14 aikaan. Joten wish me luck et pärjätään tytön kanssa. Niin ja selvitään aamu, ilta ja yölenkeistä koiran ja tytön kans.

Just nyt kaipaan kevättä, valoisuutta, lämpöä niin paljon. Jos tää lapsi olis syntyynt kesällä niin olis astetta helpompaa kaikki koiran kanssa.

S