Siis juur nytkin kuuntelen jo toista tuntia tytön ininäkitinää. Tuntuu että töihin paluun jälkeen elämä on muuttunut sairaan paljon rankemmaks. Siis rankemmaksi eri tavalla. En voisi kuvitella olevani edelleen kotona yksin lapsen kanssa koska kädet ei vaan riitä sen kanssa.

No miten meillä on mennyt?

Töissä on kiva olla, kunhan sinne pääsee. Mulle oltiin laitettu kaikki kello 8 aamu vuorot. Ja sehän tarkoitti sitä, että kello 5 ylös ja tytön väkisin herättäminen ennen seiskaa ja hoitoon vieminen kello 7.15 väkisin survotun aamupuuron jälkeen ja äkkiä koiran kanssa takaisin kotiin, laukku olalle ja autolla töihin.

Yöt on olleet katkonaisia, illat huudetaan ja inistään ja kitistään tunteja väsymystä. 

Lisäksi kuvioihin on tullut eroahdistus.

Nyt kun töitä on 4-5 päivää viikossa eikä niiden jälkeen voi lapsen kanssa tehdä mitään niin kieltämättä kaiken buukkaaminen kahdelle vapaapäivälle on ollut haasteellista. Mulla on nyt koiran lääkäri buukkaamatta, vauvan joulukaus buukkaamatta, muutto tulossa eli pitäisi pakata ja muuttaa ja remontoida tulevaa ja myydä nykyisestä huonekaluja yms.

Töissä ihme kyllä saan hetken hengähdystauon ja pystyn esim. tauolla suunnittelemaan kalenteriamme tulevien viikkojen varalta.

On ollut hienoa seurata miten pikkunen on kasvanut, viikon sisällä on opittu taputtamaan. Ryömimään huoneesta toiseen. Kerran tarhassa kuulemma itse nostnut itsensä istumaan. Aika mahtvaaa!

Meillä on nyt tosissaan tullut vuokra-asunto tarjous ja olemme loppu taputteluja vaille valmiita muuttamaan. Olen siis vapaasti saanut itse päättää missä vaiheessa joulukuuta muutan kun saan avaimet uuteen ja vanhakin on meillä joulukuun loppuun. Itselleni koen helpoimmaksi muuttaa ennen joulua jotta voisi joulupyhät rauhassa tutustua uudessa osoitteessa koti kortteleihin ja rauhottua ennen töihin paluuta.

Mutta tietenkin pitää mennä muuttoapureiden aikataulujen mukaan, sen takia en tiedä vielä tarkkaa muuttopäivää. Veikkaisin että se joulua edeltävä viikonloppu se voisi olla.

Pakkailun suhteen tänään hain jätesäkkejä kaupasta ja ehdinkin tytön hetken yksin ollessa käymään läpi vaatehuonetta. On kumminkin varmaan selvää, että täällä on paljon vaikeampia pakkaushommia kuin vaatteet. Esim.keittiö.

Kylpyhuoneen ja parvekkeen melkein kaikki kalusteet menee roskiin, ne on niin kuluneet ja ränsistyneet. Ja olohuoneessa olevat sohvat olen yrittänyt myydä ilman kauppoja tähän mennessä... makuuhuoneessa sain juuri kaupat tehtyä sängystä joten uutta voi alkaa jo kattelemaan.

 

Minneköhän voisi viedä jätteitä kuten homehtuneet parvekevaunut?