Tyttö nukahti eilen puolen yön jälkeen, mä menin sänkyyn vasta kahen aikaan. Herättiin joskus kello 4. Valvottiin varmaan kello 5asti ja sit nukuttiin ehkä 1,5h jonka jälkeen tää tyttö ei ole muuta tehnyt kuin kitissyt. Koitin kaikki keinot,joskus 10-11 välillä en enää jaksanut kun itteeni nukutti niin paljon että nousin ja totesin et jaahas, täällähän on koiralla kakat tulleet ympäri asuntoa ainakin kolmelle matolle ja yhdet oksennukset kaupan päälle.

Lähdettiin lenkille, tyttö itkeskeli matkalla. Ulkona on kylmä tuuli.

Kotona sain siivottua kakat, alko taas itku ja sain jotain syötyä. Tyttö nukku tässä tekstiä kirjotellessa ehkä vartin ja alotti taas itkeen, äsken 45 min sitä syöttelin ja rauhottelin, nyt vein taas makkariin nukkumaan. Saa nähä milloin alkaa itkee. Mä meen kyl koht perässä nukkuu koska univelka tuntuu tosi raskaalta just nyt.

Menin kirjoittamaan nettiin että tarvittais apua koiran ulkoiluttamisen kanssa, silloin tällöin. Sain ainakin 10 vastausta, suurin osa ei tarvitse edes korvausta. Nyt mietin että kenen kanssa ja miten sovitaannää ulkoilutukset. Jos edes pari kertaa viikossa sais koiralle apua niin tekis todella mulle helpotuksen. On meinaa taas itku tuolla makkariss. Täytyy mennä!

 

S