Olen tosiaan lomalla. Jokaiselle päivälle on kuitenkin riittänyt puuhaa. Maanantaina piti käydä asioilla, postissa hakemassa tuhat pakettia ja omalla asunnolla tsekkaamassa kuinka on putkiremontti edistynyt. Eilen tiistaina kävin postittamassa 6 pakettia jotka lupasin matkan jälkeen laittaa lähtemään. Vielä on ainakin 4 pakettia lähettämättä. Samalla ajoin Vantaalle ihanaan lastenkirppariin ja löysin vaik kuin paljon kaikkea ja makso vaan 6 euroa=) Suosittelen Lastenkirpputori Janea Kaivokselassa kaikille!

Tänään on aamusta asti ollut järkyttävä närästys. Käytiin koiran kanssa aamulla tunnin lenkki ja samalla haettiin lähikaupan edestä mansikoita. Kotona en pystynyt tekemään mitään olon takia, torkuin kunnes 15 aikoihin hyppäsin bussiin ja lähdin pitkästä aikaa kahvittelemaan sen ystävän kanssa joka on raskaudesta kuultuaan ollut viimeset 4kk etäinen. Tänään hän oli ihan ok. Kaupan kautta kotiin, ruokaa suuhun ja tunti lähipuistossa koiran kanssa. Sain äsken siivottua, pyykättyä ja laitettua astiat pesukoneeseen. Ajattelin vielä kuvata ostoksia myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan hyvä olla lomalla.

Joudun muuttamaan tästä asunnost apois 15.9 ja omaan asuntoon en voi muuttaa koska jopa yleiset vessat talossa on remontissa 1.9 alkaen. Toisin sanoen joudun siis hankkimaan n.kuukaudeksi toisen paikan ja nyt näyttäisi että yhdelle kaverille pääsisin Töölöön mutta maksusta emme ole vielä päässeet sopimukseen.

Tuntuu ihanalta olla koiran kanssa. Huomenna mennään perheen kanssa leffaan 15.30 kattomaan keskustassa Itse ilkimys 2. Ja sitten perjantaina on kovan kaavan bileet tiedossa kun kaveri täyttää vuosia ja on keksinyt meille ohjelmaa jo 18 alkaen aamu tunneille. Lauantaina on lintsipäivä. Ja sunnuntaina käyn ehkä kirpputoreilla pyörimässä ja torilla.

Ensi viikolla näen ystäviä ja lähdetään Tukholmaan perjantaina. Palaan vasta loman jälkeen kuvian kanssa koska en saa kotikoneella kuvia tänne? Nyyh.

 

S+ tyttö 22+3