Aika matelee mutta samalla on koko ajan kiire mutta tylsää?

Kaksi on jo saanut vauvansa tähän maailmaan siellä facebook ryhmässä missä olen, todella jännittävää=)

Vauva oli eilisen lääkärikäynnin mukaan muuttanut kylkeään. Eli tällä hetkellä vartalo on vasemmalla puolella. En tiedä johtuuko se tästä mutta tänään ei ole sattunut yhtä paljoin tähän lihakseen/pakaraan ja selkään kuin viimeisen viikon ajan. Särkylääkkeet loppuivat enkä mennyt ostamaan lisää. Katsotaan mikä on vointi huomenna=) Toisaalta tänään olen kylläkkin levännyt aika paljon.

Herättiin kello 10.. päätin lähteä lastenvaatekirppikselle pikasesti käymään 12 aikaan. Kotona 13.30 ja sit piti kaikkea tehdä mut meninkin päikkäreille joskus 14.30 ja heräsin nipin napin 16.45. Kävin hakemassa yhden facebook kirpparijutun tosta lähistöltä ja käytiin koiran kanssa kävelemässä läheisessä puistossa. 18 aikoihin kotiin, syömistä, juttelemista perheen kanssa joululahjoista puhelimessa, uuden sukan kutomisen aloitus, telkkaria, joululahjatoiveita, nettiä.. siinähän se meni.

Ainiin ja pyykkiä oon pessyt:D

Mua on alkanu jännittää ja ahdisrtaa synnytys yhä enemmän. Lähinnä se että pääsenkö yksin perille hyvin ja kuinka paljon se sattuu ja kestää. Yritän vaan elää päivän kerrallaan silti jännään meneekö vedet yhtäkkiä.

Kaiken tän hässäyksen keskellä on se todelline puoli, että olis edelleen laitettavaa vaik kuin paljon mut mä en yksinkertasesti jaksa. Joka päivä teen jotain vähän mut en missään nimessä niin paljon kuin haluisin ja kaikki etenee hitaasti. Huomenna meillä on rapussa lattioiden uusiminen ja siellä on kulku sen vuoksi kielletty 9-15. Herään viemään koiran aamulla kello 8 ulos ja sit soitan pari tärkeetä puhelua ja joskus 16 aikoihin lähetään kaverin kanssa kaupoille, tai siis kahville miten sen nyt ottaa. Torstaina on meijän ystäväpiirin kuuden tähden illallinen part 2 joka siirtyi sinne sen vuoksi kun emme pystyneet 23.11 sitä pitämään osallistujamäärän takia.

Itsenäisyyspäivänä oon kotona. Launantaina on äidin luona pikku joulut, saan mennä jos haluun mut siel on sen ystäviä joitan en tunne niin en tiiä meenkö:D

Su todennäköisesti kyllä kokoonnutaan perheen kanssa.

Ensi viikolla on neuvola, pitäs ajaa Hämeenlinnaan et auton jarrut saadaaan korjattua kaverin miehen kautta, mennä lounaalle, nähdä vaik ketä, käydä kasvohoidossa, ostella lahjoja.. emmä tiiä=) Liikaa kaikkee.

Onkohan mun masu laskeutumassa... kun vähän näyttäis erilaiselta..

S